29 Ное.

Румен Митев – The Home Cooking Chef

Тhe Home Cooking Chef, e  Румен Митев, възпитаник на бургаската кулинарна школа, с повече от 20 години стаж по специалността, като последните единадесет от тях специализира като „Personal Chef“ на известните холивудски звезди, като: Морган Фрийман , Жан-Клод Ван Дам, Стивън Сегал, Джордж Хартнет, Хилари Суонк, Джон Кюсак, Скарлет Йохансон.

Chef Митев и неговия екип ще се погрижат Вашето събитие да остане незабравимо. Те не само ще Ви сготвят „на място“, но ще се погрижат за Вашето тържество от А до Я: от приготвянето на менюто и пазаруването, до изикано приготвената храна и сервирането й. Менюто се разработва строго индивидално, като се работи само с домашно приготвен хляб , пресни градински подравки, свежи зеленчуци и плодове – и всичко това да бъде органично, доколкото пазарът го позволява.

http://www.facebook.com/pages/Home-Cooking-Chef-BG/


Новата инициатива на chef Митев е „Цялостен курс по здравословно хранене“, който се провежда всяка събота в неговата просторна и отлично оборудвана кухня. Курсът е тематичен, като всеки път на фокус са различни храни. Последният, на който успяхме да гостуваме, продуктът на фокус бе нахута. Приготвят се различни ястия, които след това се дегустират, а участниците получават също така книжка с рецепти и съвети за здравослвно хранене.

Повече информация може да получите на тел.: 0897-873-868.

Chef Митев приготвя много от тематичните ястия с продукти на Зелена Земя и си партнира с нас по отношение на всички въпроси, свързани с био храните, ползата им за нашето здраве и веган кухнята, като участваме и като гост лектори на курса.

 

 

[fbcomments title=""]

Оставете ни коментар

Партньори