15 февр.

Продуктите „Зелена Земя“

Стартирането на марка с продукти „Зелена Земя“ бе запланувано още преди основаването на фирмата ни през 2009 г. Много силно мечтаехме да реализираме този проект и сме много щастливи, че през 2013 г. успяхме да пуснем на пазара първите ни продукти. Те са само от български и регионални производители. Хора, на които имаме доверие и с които си партнираме от години. Много от тях са малки производители и стопанства, които са биологично сертифицирани или отглеждат продукцията си по биологичен начин. Приоритетни за нас са продуктите, произведени по биологичен начин, но подкрепяме и малки български конвенционални производители, които произвеждат традиционни български продукти. Планираме да увеличаваме продуктовата си гама постепенно като също и да добавяме към нея интересни традиционни продукти от малки стопанства в Хърватска, Гърция и Румъния.

Представяме ви част от нашите продукти:

Биологично българско златно просо

millet

Биологична българска зелена леща

green lentils

Билогичен български лимец

einkorn

Биологичен български кафяв лен

brown flax

Български белен слънчоглед

sunflower seeds

Български слънчогледов тахан

sunflower tahani

Скоро ще поместим информация в кои магазини може да намерите нашите продукти.

 

[fbcomments title=""]

2 коментара

  1. Димитър Павлов каза:

    Здравейте,интересува ме слънчогледовия тахан само в буркани ли го предлагате или е наличен и в други разфасовки?Интересува ме закопуване на 5кг..
    Същото се отнася и за лимеца и кафявия лен.. има ли ги в пакети по 1кг?Благодаря

  2. jivko.djamiarov каза:

    Здравейте, на този етап предлагаме тахана само в буркани от 500 гр. Лимецът само в опаковка от 500 гр., а ленът само в опаковка от 250 гр.

Оставете ни коментар

Партньори