16 Ное.

Партньорите на Зелена Земя:Bionade

Корпорация BIONADE е млада, иновативна, частна немска компания, произвеждаща и разпространяваща органично произведени, безалкохолни освежаващи напитки с марката BIONADE.

Със седалище в Остхайм, Германия, BIONADЕ се намира в баварската част на биосферния резерват „Рьон”. Компанията е клон на местната частна пивоварна „PETER” (www.rhoener-bier.de).

Компанията е основана през 1995 по случай изобретяването на BIONADE, първата в света и все още уникална безалкохолна органично произведена освежаваща напитка. Заимствана от вековните пивоварски техники, BIONADE е произведена, следвайки напълно органичен процес на ферментация.

Майсторът пивовар Дитер Лайполд е създателят и собственик на патента на напитката BIONADE. Неговото иновативно био-техническо умение превръща развиването и произвеждането на BIONADE в реалност.

BIONADE се превръща в компания, действаща на национално равнище и радваща се на широко разпространие в хотели, ресторанти и супермаркети, магазини както и обекти, търгуващи на едро. Днес BIONADE е на път да постигне международен успех на глобалния пазар.

www.bionade.com

[fbcomments title=""]

Оставете ни коментар

Партньори