12 сеп.

Био магазини – част 3

Хатори

Хатори е ново и уникално място в гр. Варна. Направено е изцяло от естествени материали, това не е просто магазин, а “ място за храна, срещи и споделяне“.  Намира се на ул. Драгоман 9. В Хатори може да откриете био храни, хляб и сладкиши без мая, екологични препарати за почистване, био козметика, ароматни масла, чанти и портмонета от рециклирани материали, естествени бижута, лековити минерали и много книги и списания за невидимите закони, които движат живота ни.  В основата на идеята и нейната реализация са двете дългогодишни приятелки и съмишленички  Сирма и Деляна, които с радост посрещат всеки клиент и го запознават с най-важното за него в дадения момент.

Може да прочете повече за магазин Хатори на: http://www.narodnodelo.bg/news.php?news=57681

Био магазин „Донита“

Едно страхотно магазинче, което се намира на бул. Гоце Делчев 105, до офиса на Уникредит Булбанк. Мебелите в магазина са изработени изцяло от естествени материали от фирмата Танин Дизайн. В био магазинчето ще може да намерите богато разнообразие разнообразие от био храни – зърнени, брашна, студено пресовани масла, различни вкусни десерти, както и био козметика и екологични препарати за почистване. Скоро ще се предлагат и брашно и мюсли от прясно смлени семена на място.  Има предвидени и масички за сядане, като може да си поръчате сандвичи, сладолед, чай или кафе и да им се насладите в спокойна и приятна атмосфера.

http://donitabio.com/

Био магазин Зелен

Био магазин Зелен се намира на ул. Лавале 20-22 в София. Той бързо успя да се превърне в един от водещите био магазини с много голям асортимент от био храни и здравословни продукти. В магазина има и бар за сандвичи и напитки, където може да си поръчате кафе, чай, био безалкохолно или вегетариански сандвич. Фирмата, собственик на био магазин Зелен е ексклузивен вносител за България на марките „Green“, „Yogi tea“, „Vivani“, както и на собствена марка био храни „Био Класа“.

Повече за био магазин Зелен може да научите на: http://www.zelenbio.com/

[fbcomments title=""]

Оставете ни коментар

Партньори