12 авг.

Био магазини – част 2

Здравейте, приятели,

Готови сме с втора част от представянето на нашите любими био магазини. Надяваме се първа част да Ви е харесала. Но стига приказки :-). Нека започваме.

My Organic Market

Био магазин „My Organic Market“ e може би първия магазин, който започва да предлага био продукти у нас още през 2006. Намира се на ул. Парчевич 48 в г. София и може да Ви впечатли с много неща. Още с влизането човек е изненадан приятно от невероятната атмосфера, уюта и топлите цветове. Анита и Калин заслужават много адмирации за интериора, които са създали. Но освен с атмосфера магазина може да Ви впечатли със следните неща: предлага се брашно от прясно смляно зърно, има хубава селекция от насипни био храни, добър избор от био бебешки продукти, както вкусотии, като био курабайки, вегански сандвичи и пресни салати. Може да посетите магазина на следния адрес:

http://myorganicmarket.bg/

Био магазин Слънце Луна „Инке Тинке“

Слънце Луна „Инке Тинке“ е страхотно магазинче, което се намира на ул. Юри Венелин 1. Много спокойна пряка на ул. Шишман. Магазина е  с невероятен собствен стил. Може да намерите прясно изпечения хляб „Слънце Луна“, както и невероятните вкусотии приготвени от Йоана ( http://www.kulinarno-joana.com/ ). Прекрасна селекция от музика и книги, освежаващи напитки, внимателно подбрани био продукти. Не трябва да се пропускат брашната „Слънце Луна “ и насипните био храни. Продуктите от малките фермери, производители и градините на българските манастири. Слънце Луна “ Инке Тинке“ е място къдото може да забравиш за лудницата в София, да седнеш и да изпиеш спокойно чаша чай/или кафе, да почетеш книга или да похапнеш и да помечтаеш. Може да го посетите на следния адрес:

http://www.sunmoon.bg/

Биомагазин Зелена Улица

Био магазин „Зелена улица“ се намира в град Търново. Той не отстъпва по нищо на био магазините в София. Интериора е много оригинален, като в центъра на магазина се намира дърво, пред което се предлагат био плодове и зеленчуци ( вижте снимката). Рафтовете за продуктите са с красиви бяло зелени тенти и човек има чувството, че се намира в био бутик в китно средиземноморско градче. Предлага се всичко, което има и в повечето био магазини в София, но има и много изненади. Първате е центъра за алтернативна медицина “ Светлина „, който се намира в близост до магазина, а втората са продуктите предлагани и внасяни от био магазин „Зелена улица“. Може да ги разгледате на този адрес:

http://www.greenstreetbg.com/

Искаме да се извиним, че не успяхме да представим био магазин Зелен и био магазин Био Бургас. За съжаление не успяхме да подготвим снимки и ще се реваншираме в следващата част 🙂

Екипа на Зелена Земя

[fbcomments title=""]

Оставете ни коментар

Партньори