04 авг.

Био магазини – част 1

Скъпи приятели,

бихме искали да споделим с вас нашите любими био магазини и това, което най-много харесваме в тях. Вече има доста в България и ще се постараем да ги представим. Не сме направили още снимки на всички, но скоро ще наваксаме 🙂

Биомаг

Биомаг е първия магазин изцяло и само за биопродукти. В момента те вече са три – Биомаг Журналист, Биомаг Дойран, Биомаг Заимов. Предлагат богат избор на сертифицирани продукти. Има всичко от зърнени и зелнчуци, до козметика и битова химия. Атмосферата е много приятна и човек има чувството, че си е в къщи. Освен вносните продукти, вече има и хубава селекция от български продукти. Всички продукти се подбират внимателно и персонала се вслушва в желанията на клиентите. Биомаг наскоро стартира и онлайн магазин, където на спокойствие ще може да поръчате и от вкъщи или ако не живеете в София. Имат и много активна фейсбук страница.

http://biomag.bg/

Смесен магазин – Зоя.БГ

Смесен магазин се отличава от всички останали магазини. Тук всичко е избрано изключително внимателно, като фокуса са наистина качествени супер храни и внимателно подбрана био и натурална козметика. Интериора е страхотен и е направен с натурални материали. Клиента винаги ще получи отговор на всичко свързано със супер храните и био козметиката. От съставки, до ползи за здравето ни. Освен това има хубава селекция от внимателно подбрани натурални продукти, насипни храни, уреди мечта за всеки суровоядец, битова химия, както и уникално вкусни сандвичи и десерти. Мои фаворити са шейка с мака и страшно вкусните сандвичи, които имам лошия навик да изяждам с удоволствие 🙂

http://www.zoya.bg/

Балев Био Маркет

Без съмнение най-големия био магазин в България. Интериора е страхотен, като атмосферата е много приятна и допълнена от бара, където човек може да пийне био кафе и да хапне вкусен веган сандвич докато почива покрай пазаруването. Едно нещо прави наистина голямо впечатление в Балев Био Маркет и това е огромния избор от био продукти. Има буквално всичко и за всички. Клиента винаги може да получи информация за всичко, което го интересува, като на касата има и много флаери и брошури. Балев Био Маркет има също така и във Варна и Пловдив.

http://balevbiomarket.com/

Здравословен Живот

Здравословен Живот е много повече от био магазин. Освен хубавата селекция от био продукти, ще може да намерите и керамични уреди за приготвяне на храна, хубва селекция от хранителни добавки и подбрана козметика. Това, което различава Здравословен Живот от останалите е идеята за мултиплекс на здравето. На клиента е предоставена възможността да се консултира със специалистите в медицински център Здравословен Живот, да напазарува био продукти или да посети модерния фитнес център. Редом с това има и изключително информативен портал в интернет, който може да посетите тук:

http://www.zdravosloven.com/

Във втора част очаквайте представяне на би0 магазин My Organic Market, био магазин Слънце Луна, био магазин Зелен, био магазин Зелена Улица и био магазин Био Бургас.

Надяваме се, че сме били полезни 🙂

Екипа на Зелена Земя

[fbcomments title=""]

4 коментара

  1. Благодаря, Живко 🙂 Мислех скоро да пиша за магазините, ама ме изпревари 😛

  2. jivko.djamiarov каза:

    Благодаря, Влади. Еми то не пречи. Ще е супер! Като качиш статията ми кажи да я прочета.

  3. Калин каза:

    Благодаря, Живко

  4. Stacey каза:

    Great article, love your blog.

Оставете ни коментар

Партньори